INFO

Turnīrs tiek rīkots caur draudzības spēlēm. Spēļu dienas- Pirmdiena, trešdiena, piektdiena, sestdiena. Ja komandai šajās dienās ir ieplānota Nacionālā kausa, Līgas kausa, Čempionu līgas, Kausu ieguvēju kausu izcīņas, SuperLīgas kausa vai kredītu turnīra spēle, tad  spēle tiek pārcelta uz citu datumu.
Ja komandai šajās dienās ir ieplānota draudzības spēle, kuru viņš negrib atcelt, viņam tiek iedota automātiska zaude 0:5 un 1 brīdinājums.
Ja komanda spēlē ar augstu vai ļoti augstu svarīgumu, 1 brīdinājums. Drīkst spēlēt tikai ar ļoti zems, zems, normāls.   Mājās spēlē tā komanda, kurai ir lielāks stadions, lai abas komandas saņemtu lielāku naudu par biļetēm.

Sūtam izaicinājumus bez iespējas spēlēt papildlaikā. Neizšķirta gadījuma komanda iegūst 1 punktu, uzvaras gadījuma 3 punktus, zaudējuma gadījumā 0 punktus.

Dalības maksa: Nav

Balva: 10 draudzības spēles 80 000 vietu lielā stadionā.

Comments
  1. Snickers says:

    Ja nav noslēpums kurš ir tas stadions?:D

    • krutais12 says:

      Stadium de Riga un tur vēl tiks pabeigta burgeru un suvenīru stendu būvniecība, kā arī iespējams, ka paplašināta autostāvvieta, uzlabota laukuma kvalitāte,prožektori un rezultāta tablo, tā kā uzvarētājam kā minimums var garantēt 10 000 000 spēļu no naudas no draudzības spēlēm.

Leave a comment